Skautské ideály
+7
Mirush:)
Bleee
MonkA
Myškaa
suchy bublifuk
patizon13
TakaMahaka
11 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Skauting
Strana 4 z 12
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Skautské ideály
Mirush:) napísal:aaaa aaahojte
wytai...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
aale pisat by si mohla sak teraz mas casu az az...tak ja cakam
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
monka na co cakas? clovek, ktory je cely den doma az take skvele zazitky nema .... aaalee som nakreslila kolotoc do toho nasho casopisu ci co to bude... a vyzera to dost vtipne...takze sa uz tesim na vase vytvory... len ktovie kedy to uvidim... a mrzi ma ze nebudem na oddielovke... a vlastne asi ani na druzinovke ... memee
Mirush:)- Počet príspevkov : 2
Registration date : 13.04.2008
ved tak a co mam robit ked sa musism ucit ? mohla by som sa ist ucit aj von an hojdacku ale to by nedopaldo dobre pri tomto pocasi..a neviem ci sa ako doma neda definovat aj an dvore .. cize to mam jednoMirush:) napísal:monka na co cakas? clovek, ktory je cely den doma az take skvele zazitky nema .... aaalee som nakreslila kolotoc do toho nasho casopisu ci co to bude... a vyzera to dost vtipne...takze sa uz tesim na vase vytvory... len ktovie kedy to uvidim... a mrzi ma ze nebudem na oddielovke... a vlastne asi ani na druzinovke ... memee
pockat, to Mirush nepisala o sebe? (ze je cely den doma)...
ona je chora? ze som si nevsimla ...
a ja som si vobec nevsimla ze nechodi do skoly..cudne..patizon napísal:tak mi pisalaMonkA napísal:ona je chora? ze som si nevsimla ...
to potom bude chyba asi v tebeMonkA napísal:a ja som si vobec nevsimla ze nechodi do skoly..cudne..patizon napísal:tak mi pisalaMonkA napísal:ona je chora? ze som si nevsimla ...
patizon napísal: to potom bude chyba asi v tebe
zeby bola MonkA chora?
no je to mozneTakaMahaka napísal:patizon napísal: to potom bude chyba asi v tebe
zeby bola MonkA chora?
ved moju miernu sklerozu ste uz odhalili ci co?patizon napísal:no je to mozneTakaMahaka napísal:patizon napísal: to potom bude chyba asi v tebe
zeby bola MonkA chora?
no dobre ale nechceli sme to tak ocividne aby ta to neraniloMonkA napísal:ved moju miernu sklerozu ste uz odhalili ci co?patizon napísal:no je to mozneTakaMahaka napísal:patizon napísal: to potom bude chyba asi v tebe
zeby bola MonkA chora?
fiha to je mile..a o com to tu vlastne piseme?
kto si a co si o sebe myslis ze sa to pytasMonkA napísal:fiha to je mile..a o com to tu vlastne piseme?
myslel osm si ze som juro...a co si o sbe myslim? tak to vazne neviem....zabudol sompatizon napísal:kto si a co si o sebe myslis ze sa to pytasMonkA napísal:fiha to je mile..a o com to tu vlastne piseme?
a este skleroza je svina..ale zachvilu bude vazne cele forum o sklerooozepatizon napísal:sklerotik to je vsetko co mozem k tomu povedat
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Skauting :: Všeobecný pokec :: Skauting
Strana 4 z 12
Povolenie tohoto fóra: