Zborove Vianoce
+3
Bobo
patizon13
TakaMahaka
7 posters
Strana 1 z 6
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Zborove Vianoce
Najblizsia zborova akcia, ktora nas caka, su asi zborove Vianoce... Tak co? Uz sa tesite?
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
Re: Zborove Vianoce
mooze bytTakaMahaka napísal:Najblizsia zborova akcia, ktora nas caka, su asi zborove Vianoce... Tak co? Uz sa tesite?
Ale neviem či bude zborova abo nie myslim že niektorý (obmedzenejší ludia v našom oddiely určite nebudú chcieť mať Zborové Vianoce spoločné)...
p.s.
ospravedlňujem sa ak ste sa tam našli ale to vystihuje čo si o vas vlastne myslim....
p.s.
ospravedlňujem sa ak ste sa tam našli ale to vystihuje čo si o vas vlastne myslim....
Bobo- Počet príspevkov : 53
Location : Near here...........................................................................................
Registration date : 24.10.2007
Bobo napísal:Ale neviem či bude zborova abo nie myslim že niektorý (obmedzenejší ludia v našom oddiely určite nebudú chcieť mať Zborové Vianoce spoločné)...
p.s.
ci uz budu zborove, alebo "castozborove" alebo oddielove alebo neviemake, snad nejake budu...
jj ale celozborove by boli najlepsie...
Location : Near here...........................................................................................
mas pravdu Bobo... zborove su naj... a ja myslim ze nemaju (teda ti co nekcu ist na zborovu akciu) ze nemaju co protestovat...
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
Myškaa napísal:mas pravdu Bobo... zborove su naj... a ja myslim ze nemaju (teda ti co nekcu ist na zborovu akciu) ze nemaju co protestovat...
jednoduchu budu skautske vianoce otvorene pre vsetky nase oddiely a kto bude chciet prist (a moct), pride...
NJ ja by som strasne rad priseil ale ked nas oddielovy bude mat iniciativu spravit vlastne taq nevem ci sa my podari...
ale sak hadam hej...
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
juj...nestresujte...budu zborové...ved kto by nechcel byt s nami všetkymi?Budeme spolu...to je jasne.tak sa nebojte...bude veselo...
cwa nika ja len ze to sme sa bavili o vianociach kt. uz boli tj o vianociach v roku 2007nika napísal:juj...nestresujte...budu zborové...ved kto by nechcel byt s nami všetkymi?Budeme spolu...to je jasne.tak sa nebojte...bude veselo...
aha tak to som nepostrehla...
vies ako trochu pomalsie mi to pali... ...ale to bude v poho.
to z tym chapanim je nam zname vsak monka?? z toho si nic nerob to asi vacsine skautovnika napísal:aha tak to som nepostrehla...
aha...dobre vediet...som rada ze niesom sama komu to pomalsie pali...ale aj tak na vianocnej nadielke bolo fajne...
no ano o tom nahodou nieco viem... neboj sa nie si samapatizon napísal:to z tym chapanim je nam zname vsak monka?? z toho si nic nerob to asi vacsine skautovnika napísal:aha tak to som nepostrehla...
na nadielke bolo super aj ked uz tatao etma sa otvorila dost enskoro ale aspon to tu zase trocha ozilo...aa ja som dostala ako darce taku krasne decku len neviem kto ju robiil
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
kym je na co a nepochyti nas sklerozanika napísal:nooo...aspon tu neni nuda... treba spominat...
no hahahaha....nic vaic ma k tomu nenapada lebo som uz aj zabudla na co to odpisujem..ale nejka sa cele skautsek forum meni na forum o sklerozepatizon napísal:kym je na co a nepochyti nas sklerozanika napísal:nooo...aspon tu neni nuda... treba spominat...
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
no ja si pametam na vela veci...myslim ze sklerozu nemam... a spominat na co urcite mame...
nika napísal:no ja si pametam na vela veci...myslim ze sklerozu nemam... a spominat na co urcite mame...
ved sa trochu snazte diskutovat k teme... ale nie, vsak v poho, ja som rad, ze sem chodite ... pojdem ale prikladom - takze k tej vianocnej nadielke - kto nema sklerozu, mozem na Vianoce zopar podarovat, mal by som mat niekolko kusov este na sklade...
tak to ti teda zavidm taka taky bohac sa z teba vyklul este stale mas tie zborove peniaze odlozene doma????????????????
nooo...to si naozaj riadny bohac taka...sa ty mas... a o akych zborovich peniazoch sa to tu hovori?...
nie moc tie peniaze investoval a az to mu prinieslo balik ale tusim ze je to cca 5000-7000Sk
nika napísal:nooo...to si naozaj riadny bohac taka...sa ty mas... a o akych zborovich peniazoch sa to tu hovori?...
mam doma este nejake zborove prachy - cast uz isla na satky a pod. ale este cakam, kym dosiju dalsie a poslu dalsiu varku...
ostatne som minul na renovaciu bytu... ci nie?
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 1 z 6
Povolenie tohoto fóra: