Zborove Vianoce
+3
Bobo
patizon13
TakaMahaka
7 posters
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zborove Vianoce
tak potom za co chcete tu odmenuu?
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
za to ze sme tam ani neprisli a veci sa prestahovali sile nasich mysli ich premiestnili vies kolko nas to stalo energie??
co sa to tu hovori o odmene a o dakom stahovani???
a inak ja by som sa chcela prestahovat a potrebovala by som previat mojich plysakov...
a inak ja by som sa chcela prestahovat a potrebovala by som previat mojich plysakov...
len dufam ze to nebudu stahovat aj deti lebo z tych plysakov vela nezostane....
ako deti som myslela vlcata..lebo ti by si tie plysaky bud pobrali ale bo ich uplne znicili a uz mas doma 14 hladnych krkov?? ved si pisla ze deti mas len 13...
MonkA napísal:ako deti som myslela vlcata..lebo ti by si tie plysaky bud pobrali ale bo ich uplne znicili a uz mas doma 14 hladnych krkov?? ved si pisla ze deti mas len 13...
tak jeho vlastny krk je ten strnasty...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
presne alebo ja nepotrebujem jest? a doplnit energiu po takom narocnom pracovnom dni?
patizon napísal:presne alebo ja nepotrebujem jest? a doplnit energiu po takom narocnom pracovnom dni?
myslim, ze potrebujes - aj za tri krky...
jaaaaj ved ty nie si majca...som si nevsimla vies...
patizon nie je majca?
ved aleee...ja dietu nedrziim ...ste si nevsimli,ze priberam??...ved som zjedla celu tu bagetu...a to je dost co povedat...no nie?
MajcA- Počet príspevkov : 35
Registration date : 20.03.2008
nie nei to nebolo vcera ale predvcerom..a odvtedy jej este nevytravilo aaa inac ste si vsimli ze majca daco napisalaaaaa???
co je take tazke? napisat sem???..nahodou dost..lebo vacsinou nerozumiem o com sa to tu bavite ...aaa monii..uz mi vytravila..vcera poobede..teraz travim rozok zo vcerajsej vecere
no a neprejedla si sa?... majca je tam len 1 moj prispevok to prve okienko je popis kt. zadavas pri vytvarani temy
veru prejedla...este stale sa citim tak tazko ...urcite poznas ten pocit.....a este k tomu mam aj vycitky svedomia,pretoze rozok je biele pecivo...a to ma nehorazne vela kalorii ....aaa to som nevedela,ze sa tam dava nejaky komentar ..tak prepac ..ale hlavne,ze som napisala..nie?
ano to je hlavne aspon niekto ale odpiseme az ked sa to tam rozbehne tak som zvedavy kolko ludi tam bude pisat... to si ani vediet nemhla kedze si este temu nevytvarala
pockat ako s ato moez rozbehnut ked tam my nenapiseme??patizon napísal:ano to je hlavne aspon niekto ale odpiseme az ked sa to tam rozbehne tak som zvedavy kolko ludi tam bude pisat... to si ani vediet nemhla kedze si este temu nevytvarala
aj ja som uz nad tym rozmyslala.....asi si tam mozem pisat sama so sebou...ci ako?
nie nech si to rozbehnu ty kt. sa nevedia zapojit lebo keby sme to rozbehli my tak by sa znova nevedeli napojit
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 3 z 6
Povolenie tohoto fóra: