Zborove Vianoce
+3
Bobo
patizon13
TakaMahaka
7 posters
Strana 5 z 6
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zborove Vianoce
takze - vianocna nadielka asi bude v Maluzinej... co by tam tento rok nemalo chybat? (teda okrem darcekov a vianocnej nalady)
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
no samozrejme niejake super hry...kecanie o niecom fakt hustom (heh o com to este domyslim)...dalej nesmu chybat kolace...mozme si popozerat niejake super videa a fotky,ktore sme este nevideli,ved viete z akcii a tak...a este porozmyslam co...
dokument, co natacal Peto? ak ten, tak s tym a nic nemam, neviem, preco sa pytate mna... ak dvd s fotkami, tak to este nie je, lebo mi nie vsetci dodali fotky... ale pracuje sa na nom...
lebo predpokladame ze o tom najviac vies kedze z pomedzi nas /co tu diskutujeme/ si najvyssie "postaveny"
no mozno viem o tom z nas najviac, ale nie je to dost na to, aby som vedel, ci to bude.. ale v skutocnosti asi neviem viac... ale vidis, mozem sa spytat Zbora - mohol by to zistit, abo co...
hej,to by bolo fajn...vidis?ty si zas k zborovi blizsie... a kto ti to este nedal fotky?ja ich popozeniem...ja im nedam pokoj do kym ti ich neposlu..
no este aj Pata, ale ta dala fotky na web, ale musim ju poprosit, nech ich spristupni na hromadne stiahnutie...
aha,jasne...patkine fotky som videla...ale sa na to dvd fest,fest tesim,bo si rada pozeram foto a tak...
ten dokument este udajne nie je hotovy, dufam, ze ale niekedy bude... co sa tyka fotiek, uz mam od Pati, Manaka Tanku, Kovacovcov a moje, stale cakam na Sakiho... casovo je to tiez horsie, ale po 22.11. sa pokusim na to vrhnut, dufam, ze to uz dako dotiahnem do uspesneho konca..
vraj sa nejako dohodli s Manaka Tankom, ze mu doda aj svoje materialy, ale on o nicom nevedel, tak uz neviem, ako to bolo... ale vraj to nema hotove... a radsej treba pocitat s tym, ze to tak skoro nebude... aby sme si zbytocne nerobili nadeje, ale dufat treba...
pockat,pockat..o torych zborovich vianociach sa tu hovori?o tych co boli pred rokom ci teraz?...
kedze je to cast o planovanych akciach, tak vzdy o tych nasledujucich vianociach... ale mozno by to chcelo kazdy rok novu temu, aby sa to neplietlo... v skutocnosti je to asi jedno...
hehe jasneee planovane...ale to uz teraz sa bavime o vianocej nadielke?ved to je skoro...
nooo, ako nas poznam, uz je neskoro sa bavit aj o nadielke 2010
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 5 z 6
Povolenie tohoto fóra: