Zborove Vianoce
+3
Bobo
patizon13
TakaMahaka
7 posters
Strana 2 z 6
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zborove Vianoce
tej co nam stahovala do klubovne emo madrace??patizon napísal:no ale mohol si nieco prispiet aj stahovacej sluzbe
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
manazment bol taka predpokladam ci nei ?patizon napísal:presne tej to bolo jej cele zlozenie od manazmentu az po radovych zamestnancov
MonkA napísal: manazment bol taka predpokladam ci nei ?
nooo, ta nemenovana firma ma len par zamestnancov, ktori su zaroven manazermi aj obchodnikmi... co sa tyka matracov, patizon zohnal kseft - dobry material pouzitelny na vegetenie v klubovni, tak sme sa toho chytili... inak bezne stahujeme matrace, koberce, chladnicky a pod.
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
taka je zvycaje sef ale raz sme boli v praci iba ostatny clenovia firmy a on ako sukromna osoba
a nepomozete mi prestahovta v mojej izbe veci zo stolicky do skrine?patizon napísal:taka je zvycaje sef ale raz sme boli v praci iba ostatny clenovia firmy a on ako sukromna osoba
a akozeco by mala byt ta odmena?patizon napísal:za mensiu odmenu by sme to aj urobili
pockaj este porozmyslam a uz to vies (poslal som to telepaticky pre tych co nemaju dobre spojenie)
no fuuu..tak za toto je vela ...za toto sa mi to neoplatipatizon napísal:pockaj este porozmyslam a uz to vies (poslal som to telepaticky pre tych co nemaju dobre spojenie)
no hmmm...neviem neviem..je este aj ina ponuka ?patizon napísal:nie a co tak toto
neskoro...uz som si tie veci musela prestahovat lebo sme so sesterkou spali v mojej izbe a hanbit som sa nemienilapatizon napísal:tak dobre ale toto je jedna z poslednych
tak ty takto hladovat nas nechas a co nase rodiny kazdy ma 13 deti co ich hladne krky
jaj uuups :X na tie som zabudla..ale sak z toho co by ste u man zarobili by sa aj tak 13 deti nenajedlo tak copatizon napísal:tak ty takto hladovat nas nechas a co nase rodiny kazdy ma 13 deti co ich hladne krky
preco ams tak vela(13) deti ked potom nemaju co jest? ja mam 2 a staci mipatizon napísal:ale oni zase nejedia tak vela (nemozu)
ale to sme Ti my s patizonom vsugerovali, ze si to mas prestahovat... tak sem s odmenou..
Naposledy upravil TakaMahaka dňa St máj 07, 2008 11:25 am, celkom upravené 1 krát.
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
tak kym budes cakat mozes za man precitat hajnikovu zenu...a dovolim si s vami nesuhlasit pretoze napriek mojmu organizovanemu neporiadku to tam vyzeralo dost zle tak som sa nechcela hanbit(ale uz sa opakujem ) alebo ste mi to ze to tam vyzeralo zle vsugerovali vy?(jaaj ved ja som vam nechcela pomoct :X)patizon napísal:cakame
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 2 z 6
Povolenie tohoto fóra: