Fóbie
+3
MajcA
MonkA
patizon13
7 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 5 z 9
Strana 5 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Fóbie
ja rad zabijam mensich inzinierov ktory ucia na vyske maju cierne vlasy a maju tak okolo 27 rokovTakaMahaka napísal:Mravec napísal:Tak aj masovych vrahou mas viac druhou. Niektorych to bavi a iny su "len" chory.
ako je to v Tvojom pripade?
a keby niekto odtialto cistou naaahodou pripadal do uvahy kolko by bol obetou ?
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
kto by bol obetou alebo kolko by bolo obeti- chcela si to spojit do jednej otazky alebo si pri formulovani myslela na jednu aj druhu variantuMonkA napísal:a keby niekto odtialto cistou naaahodou pripadal do uvahy kolko by bol obetou ?
TakaMahaka napísal:Mravec napísal:Tak aj masovych vrahou mas viac druhou. Niektorych to bavi a iny su "len" chory.
ako je to v Tvojom pripade?
Ja zabijam len cas a bavi ma to
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
podla man su chory aj ty vrahovia ktorych to len bavi...bo keby boli normalny tak by urcite nezabijali...proste to nemaju v hlave v poriadku...mozno v minulosti zazili niejake hrozne zazitky,mali plno problemov,depresie a tak sa dali na zabijanie...a to ich ukludnuje a vybijaju si zlost...
ok ok takze fobie. Ja mam fobiu z..... no...... kazdy ma fobie? bo mne nic nernapada z coho mam panicky strach
hmmm tak to ti zavidimm...hovorme teda len o strachu..z niecoho musis mat strach nie??
Hej ze ma vyrazia so skusky a potom to oznamit mame. to je des ale inak ked prekonam pociatocny strach ( uz som raz musel) tak je to ok ale inak globalne tak diva zver ak je priliz blizsko (to je u kazdeho druhu individualne niektore stacia tak na 100m a ine az ked su zahriznute) ale inak asi nic take ....asi
odporucam vyskusat si rebrikovu terapiu v hybiachMravec napísal:Hej ze ma vyrazia so skusky a potom to oznamit mame. to je des ale inak ked prekonam pociatocny strach ( uz som raz musel) tak je to ok ale inak globalne tak diva zver ak je priliz blizsko (to je u kazdeho druhu individualne niektore stacia tak na 100m a ine az ked su zahriznute) ale inak asi nic take ....asi
proti divej zvery alebo ma vyliezt na rebrik a vyhrazat sa predtym ako oznami mame vysledok skusky samovrazdou?
no to som nepochopil ani ja ze ako by mi rebrik pomohol???
ja si mysliim ze atao si precital z celeho prispevku len to ze 100m a z toho usudil ze mas strach z vysok a preto ti odporucil rebrikovu terapiu:P
ma z vas niekto strach zo strachu?
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
MonkA napísal:ja si mysliim ze atao si precital z celeho prispevku len to ze 100m a z toho usudil ze mas strach z vysok a preto ti odporucil rebrikovu terapiu:P
no asi budes mat pravdu ale 100m rebrik by som teda chel vydiet .
A ja sa strachu nebojim to by bolo divne bat sa toho ze sa bojim
nie napisal ze nicoho sa hrozne neboji tak nech si vylezie na ten rebrik a stefan mu nim zacne triast aj ked drzi len preto ze ho saki drziMonkA napísal:ja si mysliim ze atao si precital z celeho prispevku len to ze 100m a z toho usudil ze mas strach z vysok a preto ti odporucil rebrikovu terapiu:P
patizon napísal:nie napisal ze nicoho sa hrozne neboji tak nech si vylezie na ten rebrik a stefan mu nim zacne triast aj ked drzi len preto ze ho saki drziMonkA napísal:ja si mysliim ze atao si precital z celeho prispevku len to ze 100m a z toho usudil ze mas strach z vysok a preto ti odporucil rebrikovu terapiu:P
Jaaj. ale to by uz nebol strach.... na to sa asi slovo v slovniku nenajde aka by to bola hrvoza. Nie ten 100m rebrik ale Jaso pod nim
ver mi ze staci aj 10m rebrik a stefan pod nimMravec napísal:patizon napísal:nie napisal ze nicoho sa hrozne neboji tak nech si vylezie na ten rebrik a stefan mu nim zacne triast aj ked drzi len preto ze ho saki drziMonkA napísal:ja si mysliim ze atao si precital z celeho prispevku len to ze 100m a z toho usudil ze mas strach z vysok a preto ti odporucil rebrikovu terapiu:P
Jaaj. ale to by uz nebol strach.... na to sa asi slovo v slovniku nenajde aka by to bola hrvoza. Nie ten 100m rebrik ale Jaso pod nim
ale nie Jaso by nas chranil svojim zivotom (no mna obas by radsej o ten zivot pripravil )
no skoro som od smiechu oplul monitor ved on tym rebikom triasol a ja som musel nanho kricat nech to nerobi)Mravec napísal: ale nie Jaso by nas chranil svojim zivotom (no mna obas by radsej o ten zivot pripravil )
ved ale to bolo cisto z vedeckych dvovodu, musel predsa vyskusat ako posobi gravitacia v tom mieste aby nedoslo k urazu
ved 10 je len jeden meter za ktory napises nulu a kedze nula nije nic takl aky rozdiel
ano kvoli jednemu nicomu mozes zomriet nedostat pracu neurobit skusku je to dost bieda ale je to predsa len troch viac
Strana 5 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 5 z 9
Povolenie tohoto fóra: