Fóbie
+3
MajcA
MonkA
patizon13
7 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 2 z 9
Strana 2 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Fóbie
ved sem tam to spravime ale budem sa to snazit obmedzovat aby si neodisiel aj tyTakaMahaka napísal:MonkA napísal: hm a ja som si prave uvedomila ze sa bojim snov...je taka fobia?
myslis snofobiu?
inak, ja uz zacinam pomaly mat fobiu z tych vasich citacii... ked niekoho citujete, skuste zmazat cast predchadzajucich prispevkov, staci ked budete citovat posledny, prip. dva... viete, aby nam tu nevznikali polstranove prispevky s jednoriadkovou informacnou hodnotou
patizon napísal: ved sem tam to spravime ale budem sa to snazit obmedzovat aby si neodisiel aj ty
vdaka, ale myslim, ze to tym aj tak neovplyvnis... teda niezeby som sa aj tak chystal odist odist... prave naopak - neodidem...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
az som sa normalne zlakla ked som ten prispevok zacala citat taka a existuje neico ako ta snofobia ci co to?? lebo vazne zacinam amat strach zo snov...dva take dost zle s ami vyplnili..a ked je ten sen dobry tak potom je blbe ze to neni pravda..a vzdy ked sa mi neco sniva zle sa vyspim... sice niekedy sa zle vyspim aj tak ale sak nevadi
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
tak si pred kazdym spanim vtlacaj do mysle ze chces ab sa ti snivalo o medvedovy a mas to vybavene (mne to pomohlo)MonkA napísal:az som sa normalne zlakla ked som ten prispevok zacala citat taka a existuje neico ako ta snofobia ci co to?? lebo vazne zacinam amat strach zo snov...dva take dost zle s ami vyplnili..a ked je ten sen dobry tak potom je blbe ze to neni pravda..a vzdy ked sa mi neco sniva zle sa vyspim... sice niekedy sa zle vyspim aj tak ale sak nevadi
patizon napísal: tak si pred kazdym spanim vtlacaj do mysle ze chces ab sa ti snivalo o medvedovy a mas to vybavene (mne to pomohlo)
a potom si ho stretol?
MonkA: myslim, ze urcite nieco take existuje, alebo by mohlo existovat, ale iste sa to nevola snofobia...
neveim ci by mi pomohlo keby som si vtlkala do hlavy o com chcem aby s ami snivalo lebo mne( a to asi enbud elen mne ) sa sniva o tom co je v mojom podvedomi...a par krat sa mi stalo ze sa mi uz nie prave najlepsii sen splnil...cize ak by sa mi snivalo o medvedovi asi by to nemuselo moc dobre dopadnut..na druhej strane oproti nejkym mojim snom by to mozno az take zle nebolopatizon napísal:nie nestretol ale uz som nemal nocne mory
ale tu ide o to ze mije podvedomie mi potom nevnuklo nocnu moru ale hocico ine a o to ti predsa ide nie?? a k tomu snu mozno sa tonedalo odvratit medvedom lebo ani deja vue sa podla mna neda odvratit takze mozno sa to jednoducho malo stat treba sa s tym vyrovnat
ocenujem ze si to teoreticky pochopil...este ti to dakedy porozpravam ale tu to uz nechajme tak...
dobre tak by sme mohli pokracovat o nejakej inej fobii alebo rozoberat niekoho inehoMonkA napísal:ocenujem ze si to teoreticky pochopil...este ti to dakedy porozpravam ale tu to uz nechajme tak...
ja vam poviem tajomstvo...ja sa bojim,ze ostanem sama... ...no ale fobiou sa to asi neda tak celkom nazvat...prosim neopustite ma... to by som neprezila...
no jasne a neznasam nocne mori...vzdy ked sa z nich zobudim som roztrasena...hrozne daco... a niekedy su ako naozajstne...
keby len ako...a ten pocit by sam musi byt hrozny...toho s abojim aj ja..a som rada ze si napislaa cojho s abojis
jemin...to ja si ani predstavit neviem ze by som bola sama...ved to by bolo hrozne...by som mavala depresie...potom by som scvokla...a potom by...no nechcite vediet co by bolo potom...
ale keby si bola sama tak yb nikomu nevadilo keby si scvokla..a inak aj som scvoknuta aj ked nie som samanika napísal:jemin...to ja si ani predstavit neviem ze by som bola sama...ved to by bolo hrozne...by som mavala depresie...potom by som scvokla...a potom by...no nechcite vediet co by bolo potom...
no to je pravada....no ale ty si inak scvoknuta nie?Ja som zas cvoknuta nie scvoknuta... ved chapes nie?
tak aby sme s atu nebavili o niecom co je jasne napis nam ty daku tvoju fobiupatizon napísal:a autobos nema kolesa o com sa to bavite ze ste cvoknute no to je jasne ved ste skautky
zvlastny druh strachu z vysok a ked som bol maly tak som sa bal tmyMonkA napísal:tak aby sme s atu nebavili o niecom co je jasne napis nam ty daku tvoju fobiupatizon napísal:a autobos nema kolesa o com sa to bavite ze ste cvoknute no to je jasne ved ste skautky
nooo...aj ja sa bojim tmy... ale nie vzdy...len ked som sama a zacnem si namyslat ze ma niekto sleduje alebo daco podobne...keby som si nenamyslala hluposti tak sa inak tmy nebojim... no ale to je ta ludska fantazia
ja sa teda tmy nebojim a nemyslim ze som sa dakedy bala..skor sa da povedat ze mam tmu rada pretoze sa v nej da skryt...asi enchapete co myslim..al etaky pocit ze ta nikto nevidi..preto sa aj rada prechadam po tmenika napísal:nooo...aj ja sa bojim tmy... ale nie vzdy...len ked som sama a zacnem si namyslat ze ma niekto sleduje alebo daco podobne...keby som si nenamyslala hluposti tak sa inak tmy nebojim... no ale to je ta ludska fantazia
nika napísal:nooo...aj ja sa bojim tmy... ale nie vzdy...len ked som sama a zacnem si namyslat ze ma niekto sleduje alebo daco podobne...keby som si nenamyslala hluposti tak sa inak tmy nebojim... no ale to je ta ludska fantazia
ved prave to je ten problem... ludska mysel je zradna - prave namyslanim, vymyslanim, bujnou fantaziou a pod. je asi sposobeny strach... nemyslim ten strach vyplyvajuci z pudu sebazachovy, ale este iny druh strachu, ktory je prave sposobeny myslienkovymi pochodmi...
hej ja to chapem ale ci to cahpu ostatni..nie som si ista...a ja som sa ani tak nebala strasidiel alebo jezibaby...skor som sa vecer ked boal tma bala ze sa uz rano nezobudim..to s ami stavalo dost casto ked tak spominampatizon napísal:telepatia vies co myslim nie ak nie je to to iste ako z janom a danou
Strana 2 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 2 z 9
Povolenie tohoto fóra: