Fóbie
+3
MajcA
MonkA
patizon13
7 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 6 z 9
Strana 6 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Fóbie
tak aj ja som nikto a predsa nieco pre niekoho znamenam.... ak nic ine aspon problemik
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
co?? preco? ja som ta nechel nastvat ok tresk tresk tresk
Naposledy upravil Mravec dňa Pi jún 27, 2008 4:36 pm, celkom upravené 1 krát.
viete z coho mam ja este strach?...z hadov ani neviem preco sa ich tak bojim,ale ked ich ukazuju v telke je to zaujimave
Sa priznaj ze im len zavidis ze lezia a idu a ty musis stat
lenivost nasa kazdodena neopusti nas
no to pasuje ale ona nas ma tak rada ze to rada splniMravec napísal:lenivost nasa kazdodena neopusti nas
no ved to ano sak ja som lenivy ako vos sa mi nikdy nic neche. Neche sa mi zacat robit a ked sa uz dako premozem neche sa mi skoncit
ja by som mal teraz este povysavat tiez sa mi nechce ale ked zacne budem chciet este rychlejsie prestat
tak to mas good cistota pol zivota (a spina cely )
my naaahodou mame doma obcas aj poriadok(okrem mojej izby...)
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
ja niesom az taka leeeeeniva... ja mam v izbe celkom fajn,poriadok...ale to bude asi tim,ze tam len spavam,inak som skoro stale prec... hej a nemate niekto nahodou strach z roboty?alebo zo špini?
iba z roboty ale ja mam organizovany bordel potme vsuniem ruku do bordeu a hned vytiahnem co chcem ale ked si upracem musim pol hodiny hladat kym najdem pero v stojane
lol tak s tym organizovanym bordfelom to je u mna rovnake ale raz do roka si odpracem vsetko zo stola aby sa nepovedalo ale v priebehu tyzdna mam pocit ze je zas vsetko tam de to ma byt .......na stole
no to moze kazdy povedat ze ma organizuovani bordel... sice ja asi nie...ja mam poriadok a aj tak neviem de co mam...a ked som si to tam davala myslela som si ze si to budem pametat,ale smola. no.
sak jasne ze vieme de co mame. Ked sa niekto spita de mas to alebo tamtoi ukazes jednoducho na kopu a povies "No predsa tu!"
hej presne...tiez by som vedela najst de co mam aj po tme..az kym si neupracem..a taomuto s anormalne az cudujem lebpo pri mojej skleroze je to zazrak...len potom ked spravi mam raziu do mojej izby...ehm..stalo s ato 2x aa...nemalo to ucinok a nie ja s aprace nebojim(obcas...)
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
mne mama zozaciatku vravela nech si to upracem v izbe no ked videla ze to ma len par dnovi ucinok prestalo ju to bavit
Strana 6 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 6 z 9
Povolenie tohoto fóra: