Fóbie
+3
MajcA
MonkA
patizon13
7 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 8 z 9
Strana 8 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Fóbie
nika napísal:no boze taka,ty sklerotik...sa setko da ked chces...
ja nie som sklerotik, len som si niekde zabudol hlavu
inak, myslite, ze nejako takto hlada Mirkova hlava svoje telo?
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
nooo...mozno...co ak Mirko stratil hlavu pre nieco ine?co ak je nestastny?alebo daco podobne?...ale ved jasne ze viem ze niesi sklerotik... vsetci obcas zabudame...
predstavme si mirka...
ako.. myslim realneho cloviecika, nejakeho xrocneho chlapca
su praznini, mozno je niekde s rodicmi na dovolenke, ked pride, bude sa kazdy den bavit s kamosmi vonku, alebo bude niekde na nete, abo citat doma knizni atd..
ked zacneseptember, pojde do skoly.. do x-tej triedy..
ked dokonci skolu pojde na dalsiu a potom mozno na dalsiu, potom bude zamestnany mozno pojde do zahranicia...
potom pojde do dochodku a ako 83 rocny si klikne na 127zbor.slovakforum.net
a porazi ho.... :D:D
su praznini, mozno je niekde s rodicmi na dovolenke, ked pride, bude sa kazdy den bavit s kamosmi vonku, alebo bude niekde na nete, abo citat doma knizni atd..
ked dokonci skolu pojde na dalsiu a potom mozno na dalsiu, potom bude zamestnany mozno pojde do zahranicia...
a porazi ho.... :D:D
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
Myškaa napísal:predstavme si mirka...
a porazi ho.... :D
mozno ho porazi, ked zisti, ze sme nasli jeho topanku...
co keby sme mu pomohli najst jeho hlavu, aby naozaj mohol do tej skoly ist ? ...
ale nie co ak mal niejake problemy?co ak pre nieco taketo startil hlavu? co ak teraz bludi po lesoch,lebo nieje vyrovnani zo vsetkym?lebo musi splnit este niejake poslanie,abo co...no nie?
nika napísal:ale nie co ak mal niejake problemy?co ak pre nieco taketo startil hlavu? co ak teraz bludi po lesoch,lebo nieje vyrovnani zo vsetkym?lebo musi splnit este niejake poslanie,abo co...no nie?
Ty si nepocula ten pribeh? naozaj nevies, preco bludi po lesoch a hlada hlavu?
ved hej pocula som ho...bola som tam vtedy a tak ako ostatny robila som si srandu,ved si este povedal ze hovorit nam ten pribeh je tazke... ale vies no mohli by sme ten pribeh este dako domyslet... hehe...
nika napísal:ved hej pocula som ho...bola som tam vtedy a tak ako ostatny robila som si srandu,ved si este povedal ze hovorit nam ten pribeh je tazke... ale vies no mohli by sme ten pribeh este dako domyslet... hehe...
nechci odo mna, aby som prikrasloval skutocnost...
hm nechcem vam kazit naladu preto urobim temu mirko a taka som vazne sklamany hlavne z teba ze si sa takto nechal odklonit od temy... tema je fobie
ale no.nehnevaj sa.nikdy neudrzis jednu temu,vkuse,to by bola nuda,a takto je to aspon zabava,aj ked asi vam to kazi vase plany...no ospravedlnujem sa... tak jasne fobie..ja neviem ci sa este dacoho bojim...ale urcite budem nad tym rozmyslat
to je pekne dakujem ja len kvoli tomu ze taka mi povedal (napisal) ze ja si mam davat doporiadku temy
hej a viditelne to beries velmi zodpovedne ale to bolo od temy...:X ked uz vieme coho(koho) sa kto boji....a po poslednej dumke mame uz prebratu aj temu strach:P ale nevravim ze sa neda este pisat nieco k teme
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
MonkA napísal:hej a viditelne to beries velmi zodpovedne ale to bolo od temy...:X ked uz vieme coho(koho) sa kto boji....a po poslednej dumke mame uz prebratu aj temu strach:P ale nevravim ze sa neda este pisat nieco k teme
dumka mi trosku pomohla ale stale sa bojim komunikacie....
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
patizon napísal:hm nechcem vam kazit naladu preto urobim temu mirko a taka som vazne sklamany hlavne z teba ze si sa takto nechal odklonit od temy... tema je fobie
no, nemyslim, ze to je odklon... ja som sa nahodou Mirka na tabore dost bal... ale teraz sa "bojim", ze nikdy nenajde svoju hlavu alebo aspon tu spravnu ako nahradu... ktovie, coho sa boji Mirko...
ale no tak dobre, trochu som sa nechal uniest
to je fakt ze mirko am dost spolocneho so strachom aj fobiami..ale na druhej strane si zasluzi mat vlastnu miestnost
komunikacie?? komunikacia je zlozita sama o sebe... ja sa bojim len takej verejnej ze otvorit si usta :X chapes..ke dpocuva 10 ludi tak tak mi vobec nejde rozpravat
komunikacie?? komunikacia je zlozita sama o sebe... ja sa bojim len takej verejnej ze otvorit si usta :X chapes..ke dpocuva 10 ludi tak tak mi vobec nejde rozpravat
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
fuu...no...ja sa bojim este duchov...ale nie..ved viete ked uz hovorite o tom Mirkovi... on je vlastne duch nie?...alebo sa bojim este ze vsetci niekam odidu a ja ostanem sama...toho sa bojim asi najviac...
myslim ze je to daky hybrid a bojim sa aj ze mi odide severna a juzna zbernica, procesor, ramka, hdd, MB, graf. a zvukovku mam integrovanu...
to sa tiez rata medzi fobie?... to som nevedela...tak ja sa bojim ze mi dopise pero,aj to je fobia?...
Mirko nie je duch... a uz vobec sa ho nemusite bat... alebo ano?
Strana 8 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 8 z 9
Povolenie tohoto fóra: